Charles Renoir - Chardonnay


En fantastisk Chardonnay, som efter min mening er et super-køb! Vinen har tidligere været på tilbud helt ned til 55 kr. Den er faktisk ofte på tilbud, men typisk til 2 stk. for 120-130 kr.

Det er en dejlig og frisk Chardonnay med en citrus aroma. En let drikkelig vin, især til om sommeren på terrassen. Det er selvfølgelig ikke en stor vin, men den leverer rigtig meget for prisen og derfor skal den have topkarakter. Jeg har prøvet flere Bourgogne Chardonnay til de 50 - 60 kr. og ingen har været i nærheden af denne til prisen, hvor de normalt virker tynde og uden for meget oplevelse.

Den er tidligere blevet anmeldt af flere aviser hvor den har fået 4 ud af seks og 5 ud af seks i karakter. Her anmelder vi kun Bourgogne og taget i betragtning af prisen til 55 kr. er dette den bedste Chardonnay jeg kender på dette niveau. (Prisniveauet er nærmest kun supermarkedspriser.)

Vil være en god ledsager til bl.a. fisk eller kylling. Eller vil fisken være en god ledsager til vinen?



_________________________________
Forretning: SuperBrugsen
Pris: 55 kr. (Normalpris 79 kr.)
Vivino karakter: 3,6
Producent: Charles Renoir
Hjemmeside:
Årgang: 2011
Drue: Chardonnay
Type: Hvidvin
Alkohol: 12 %
Karakter: *****
 
Karakteren gives for en rigtig fin vin til discount pris, især når det er fra Bourgogne. Denne vin er et sikkert genkøb!

 

0 kommentarer :

Send en kommentar

 

Vinanmeldelser

Ønsker du, at din vin skal anmeldes, så besøg linket og læs hvordan. Skal din vin anmeldes?

Om siden

Bourgogne vinblog er en side som fokuserer på det traditionelle og unikke vinområde Bourgogne. Formålet er, at skabe den bedste danske side omkring vinene fra området. På siden kan du læse detaljeret om bl.a. områderne, appellationssystemet og meget mere. Jeg laver løbende anmeldelser, hvor der bliver lagt fokus på forbrugervenlige detaljer.